ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Először is engedje meg, hogy ellentmondjak - bár látom, ennek van kockázata (Derültség.) -, de én nem oktattam ki önt életemben egyetlenegyszer sem, és ezután sem fogom. Igaz, hogy férfiakat megszégyenítő mozdulatokkal gyomroz itt engem, de ennek ellenére mindig meg fogom adni önnek azt a tiszteletet, ami egy képviselő asszonyt ebben a Házban megillet.
Ami a konkrét kérdést illeti, mindannyian tiszta lapokkal játszottunk: önök ellenezték a paksi beruházást, mi pedig támogattuk, így futottunk neki a választásnak; az emberek döntöttek, és mi azt a programot, amit meghirdettünk, végre fogjuk hajtani.
Van még pár másodpercem, hadd mondjam el, hogy Németországban egy kilowattóra villamos energia 90 forintba kerül, Magyarországon ugyanezért az energiáért a fogyasztó ma 36 forintot fizet. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy 90 forintot fizessünk az energia kilowattórányi mennyiségéért. Nekünk Paksra szükségünk van - ha van Paks, van rezsicsökkentés. Köszönöm szépen a figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit