BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Full text search

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Dunai Mónikának válaszolnék, hogy amúgy ugyanilyen módszerrel történt meg nemcsak a trafikoknak az úgymond egy kézbe való összpontosítása, hanem a szerencsejátéknak és a kaszinóknak és az online kaszinórendszernek is a kisajátítása. Tisztelt Képviselő Asszony! Azért a nemzeti vagyon védelme az ön szájából, fideszes politikusként, amikor a fél Balatont ellopták, most készülnek a Velencei-tó ellopására, Magyarország jó néhány kastélyát ellopták, és szűk körnek sajátították ki, azért arra vigyázzon, képviselő asszony, hogy a fejünk fölül ezt a Házat azért ne lopják már el, mert lassan már csak ez az, amit elvihetnek fideszes politikusok.
Képviselő asszony felállt, és azt mondta, hogy válaszolni fog a kérdésekre, amit a képviselőtársaim feltettek. Nem válaszolt, képviselő asszony. Megkérdezték, hogy milyen konkrét ügyben van szükség erre a törvénymódosításra. Nem válaszolt. Pedig szeretnénk tudni, és lehet, hogy még meg is értenénk, mert képzelje el, attól függetlenül, hogy ön ’90 óta önkormányzati képviselő volt, majd második ciklusát tölti, azért a többi ember sem hülye.
Az átlagállampolgár sem hülye, és attól függetlenül, hogy nem önkormányzati képviselő, még lehet, hogy köze lehetne az önkormányzati dolgokhoz, úgy, mint települési lakos, és úgy, mint Magyarország állampolgára. Nemcsak az önkormányzati képviselőknek van ehhez köze meg az országgyűlési képviselőknek! Nekünk meg az a dolgunk, hogy próbáljuk felhívni a figyelmet arra, hogy 8 éve önök milyen rablást folytatnak különböző törvényeken keresztül. Mert ugyebár arra vigyáznak, hogy ezeket a lopásokat törvényesítsék itt a Házon belül. Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit