SCHMUCK ERZSÉBET

Full text search

SCHMUCK ERZSÉBET
SCHMUCK ERZSÉBET (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Azzal kezdem, amiben államtitkár úrral egyetértek. Én azt gondolom, hogy messzemenőleg egyet lehet azzal érteni, hogy a tározóknak az ily módon történő leeresztése komoly veszélyt rejt magában. Tudjuk azt, hogy az elmúlt években a tározók problémáját elhanyagolták, itt tulajdonképpen mind a két tározóban horgászat folyik, és nem igazán kapott figyelmet az, hogy ezeknek a tározóknak az elsődleges célja, hogy a Velencei-tó vízutánpótlását biztosítsa. Ebben egyetértünk.
Na, de a másik fele, államtitkár úr, hogy akkor hogyan is van: miért akarunk ide, amikor ilyen problémával küszködünk, egy ilyen kajak-kenu központot építeni? Először meg kellene oldani ennek a Velencei-tónak a problémáját, és utána, ha meg tudjuk oldani, akkor kellene eldönteni, hogy az országban hol és milyen feltételekkel lehetne egy ilyen kajak-kenu központot építeni. Azt gondolom, hogy ez elfogadhatatlan, és igaz, lehetséges, hogy nem teljesen az önök tárcájához tartozik, de mint felelős minisztérium, ebben lépniük kellene.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit