Március 9. – Szombat

Full text search

Március 9. – Szombat
– A Kereszténydemokrata Néppárt országos elnöksége Giczy György elnök és Isépy Tamás frakcióvezető közös javaslatára Füzessy Tibor ügyvezető elnököt javasolta a parlament alelnökének.
– A KDNP barátságtalan és erkölcsileg elfogadhatatlan lépésnek tekinti, hogy az MDF-ből kiváltak új pártja a demokrata néppárt megjelölést használja. Giczy György szerint ha az MDNP nem változtatja meg a nevét, nem lehet szó a két szervezet együttműködéséről.
– A koalíciós egyeztető tanács elfogadta az államháztartási reform programját, és a kormány legkésőbb április végéig kidolgozza a megvalósítás ütemtervét is – jelentette be Horn Gyula miniszterelnök. Az államháztartás reformja az egészségügy, az oktatás, a nyugdíjrendszer és az önkormányzati finanszírozás átformálását jelenti.
– A szocialisták kongresszusát előkészítő budapesti aktívaértekezleten elhangzott, hogy várhatóan megszűnik Csintalan Sándor alelnöki posztja az MSZP-ben.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit