ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Az előbb arról tájékoztattam képviselőtársaimat, hogy két jelentkező van még hátra. Ez a két felszólalás el is hangzott. Arra gondoltam, hogy szünet nélkül lezárhatnánk a mai ülésnapot, tudniillik hátra már csak annyi van, annyi munka maradt, hogy személyi kérdésekben döntsön az Országgyűlés, és nem kellene szünetet tartani, mára befejeznénk. Tudniillik a Társadalombiztosítási Alap költségvetéséről szóló törvény elfogadásáig szükséges egyes intézkedésekről szóló törvényjavaslat megtárgyalása nem lehetséges, sürgősségi alapon ezzel csak holnap foglalkozhatunk.
Tehát megkérdezem, miután közben azért néhányan jelentkeztek monitoron, hogy feltétlenül ragaszkodnak-e a felszólalásuk elmondásához, mert abban az esetben bizony szünetet kell tartanunk, és utána folytathatjuk, és csak utána zárhatjuk le a mai ülésnapot. Jelentkezett dr. Török Gábor képviselő (MDF) dr. Zétényi Zsolt (MDF) és dr. Török Ferenc (SZDSZ) Kérdezem, hogy fenntartják-e jelentkezési szándékukat. (Igen-igen-nem.) Tehát még két jelentkező van, illetve jelentkezett Rajkai államtitkár – mint képviselő –, tehát 3 felszólalás van.
Járhatjuk azt az utat, hogy meghallgatjuk őket, és 10 perc alatt lezárjuk a személyi ügyeket szünet nélkül. Elfogadható ez? (Bekiabálások: igen.)
De újabb jelentkezők jönnek. Kérem szépen, így nem lehet csinálni! A megnevezett képviselőknek szót adok és utána visszatérek, ha még újabb jelentkezők vannak, hogy foglaljunk állást, mert akkor vége-hossza nincs. Megadom a szót dr. Török Gábor képviselőnek (MDF)
Felszólaló: Dr. Török Gábor (MDF)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir