ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Jávor Károly képviselőtársunk a miniszter írásos válaszát nem fogadta el. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr írásos válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Meg kell ismételnünk a szavazást, az Országgyűlés nem határozatképes. (Rövid szünet.)
Megismételjük a szavazást. Kérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek szavazni. Most kérem. (Szavazás.) Még mindig nem határozatképes az Országgyűlés, kérem, szíveskedjenek beszólítani a kint lévő képviselőtársainkat. (Rövid szünet.)
Képviselőtársaim! Megismételjük a szavazást. Kérem, most szíveskedjenek szavazni. (Megtörténik. Taps a baloldalról.) Köszönöm.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés – az államtitkári szavazattal, 69 "igen" szavazattal 87 ellenében, 45 tartózkodás mellett az írásos miniszteri választ nem fogadta el. Az interpellációt megtárgyalásra kiadom a környezetvédelmi bizottságnak.
Soron következne Wachsler Tamás képviselőtársunk interpellációja, amelyet a belügyminiszterhez nyújtott be, azonban képviselőtársunk ezt visszavonta.
Ráday Mihály képviselőtársunk a Szabad Demokraták Szövetsége részéről interpellálni kíván a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez "A Balaton vízminőség-védelme tárgyában, az angolnapusztulás apropójából" címmel. Ráday Mihály képviselőtársamat illeti a szó.
Interpelláció: Ráday Mihály (SZDSZ) – a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez – "A Balaton vízminőség-védelme tárgyában az angolnapusztulás apropójából" címmel

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir