ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Némi magyarázattal tartozom. Az én kezemben is van egy papír, ez a bizottsági főosztály legfrissebb jelentése, amelyik, igaz, hogy röviden, de, arról számol be, hogy egy bizottság kivételével, amelyik azt nyilvánította, hogy nem érkezett hozzá olyan módosítás, amelyik az ő témakörébe illik – ez az önkormányzati bizottság –, valamennyi bizottság befejezte az adott szinten a tárgyalást, kivétel nélkül. Kérem, írásban van a kezemben, tehát ilyen nyilatkozatok hangzottak el, hogy befejezte, illetve megtárgyalta. Most szóbeli nyilatkozatot kértem, az alkotmányügyi bizottságnál kiderült, hogy ez a tárgyalásmód bizonyos visszatekintést is jelent, majd ha megkapta a többi bizottság jelentését, akkor újból állást foglal. Ez az ismert bizottsági tárgyalásmód, kérem szépen.
Nem tudom, mások is itt felszólalásra jelentkeztek vagy nem, ez nem derül ki. Csak ugyanezt tudom mondani. Nem tudom, Áder János, Hack Péter jelentkezése ugyanilyen körű-e, mert hallgassuk meg a bizottsági elnökök vagy előadók jelentését, s akkor látjuk, hogy ez a jelentés, amit kézben tartok, menynyire reális.
Fodor István javaslatával kapcsolatban, hogy a társasági adót vegyük előbbre, ott van egy kézben lévő jelentés, de ott a bizottsági főosztálynak (Fodor István felmutatja a jelentést) – láttam, kérem szépen – a jelentése nem ilyen kedvező, mint ebben az esetben. Tehát kérem, valamilyen logika alapján haladnunk kell, megkérdezem tehát a költségvetési bizottságot… Nem, ügyrendi… Tessék, Hack Péter.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Hack Péter (SZDSZ)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir