ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Képviselő Úr! Csak azt tudom közölni önnel, hogy a bizottsági ülés befejezése után a bizottsági ülésen részt vevőknek lehetőséget kell biztosítanunk, hogy ugyanígy, blokkok szerint, hozzászóljanak a részletes vitához.
Nem tudom, kielégítő-e a válaszom. (Zaj.) Illetve aki el kívánja mondani a véleményét, hisz tegnap is szó volt erről, hogy a bizottsági állásfoglalások meghozatala után is mód van a hozzászólások megejtésére.
Szerettem volna Becker Pál indítványtevő képviselő úrtól megkérdezni, mert be kell vallanom, nem pontosan világos számomra, amit megszavazott a Ház, hogy három blokkban tárgyaljuk a költségvetést, ugyanis Becker Pál képviselő úr azt közölte, hogy elsőként tárgyaljuk meg a költségvetés első kötete második részeként említett, a központi költségvetés előirányzataihoz kapcsolódó és azokat megalapozó jogszabály-módosításokat.
De ha megnézzük ennek az első kötetnek a tartalomjegyzékét, hasonló természetűek a harmadik, negyedik résznek a tételei is.
Tehát, hogy arra is vonatkozik, mert a képviselő úr tételesen csak a második részre hivatkozott. Tehát ennek az első kötetnek csak a második részére. Úgy, amiként én félreértettem, más is félreérthette. Tehát kérdezem, és megkérdezem majd az alkotmányügyi bizottság képviselőjét vagy előadóját, hogy egyértelmű legyen, hogy a most vitatott első blokk az állami költségvetés első kötete második, harmadik, negyedik részében érintett témákat öleli fel. Tehát, hogy nehogy félreértés legyen, mert Becker úr csak a második részt említette.
Fodor Tamás következik, a kisebbségi vélemény előadója a kulturális bizottságból.
Felszólaló: Fodor Tamás, a kulturális, oktatási, tudományos, sport-, televízió és sajtóbizottság kisebbségi véleményének előadója

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir