KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)

Full text search

KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)
KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF) Elnézést, Elnök Úr, egyszer már visszavettem magamtól a szót, de hogyha mégis megkaptam, akkor csak néhány mondatot szeretnék, nem a dolog érdemével kapcsolatban, hanem a technikai részleteivel kapcsolatban mondani.
Glattfelder képviselőtársam felszólalásából – és most nem az érdemi részét érintem a felszólalásának – az tünhetett ki, hogy itt a képviselőknek módjuk lesz a különböző részletek között válogatni. Én szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy itt nem ez van. Van egyszer a gazdasági bizottság törvényjavaslata egy egységes egészként, ehhez nyújtott be két képviselőtársunk egy módosító indítványt, amelyik szintén egy egységes egész, mondhatnám azt is, hogy egy komplett törvényjavaslat.
(12.50)
És a harmadik lehetőség az nem ennek a törvényjavaslatnak a különböző részletekben történő megváltoztatása, hanem az alkotmányügyi bizottságnak a javaslata, amelyik szintén egy komplett, egész javaslatként fogható fel, amelyik tartalmazza egyrészt a két képviselőtársunk által benyújtott módosító javaslat szövegét, plusz azokat a külön indítványokat, amelyeket képviselőtársam az előbb felsorolt, de egységes egészként.
Tehát arra a Parlamentnek nem lesz módja, hogy a két képviselőtársunk által benyújtott indítványhoz képest új elemek közül válogasson, hanem vagy elfogadja az egészet egységes egészként, vagy nem, de válogatásra nem lesz lehetőség. Köszönöm.
Elnök: Köszönöm. Megadom a szót dr. Lakos László képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt.
Felszólaló: Dr. Lakos László (MSZP)

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir