ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Képviselő úr a bizottsági jelentést elfogadta. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a bizottsági jelentést? Kérem, most szavazzanak! (Szavazás. — 166 igen, 4 nem, 20 tartózkodás. — A Ház határozatképtelen.)
Kérem, Siklós Csaba képviselő urat is, hogy az eredeti helyén foglaljon helyet! (Hack Péter: Az már foglalt! — Zaj, derültség.) Illetve képviselői helyén, bocsánat!
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Pap János képviselő úr elfogadta a bizottsági jelentést. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e? Kérem, szavazzanak. (Szavazás. — 172 igen, 2 nem, 18 tartózkodás. — A ház határozatképtelen.)
Kérem képviselőtársaimat, fáradjanak be a folyosókról! (Folyamatos zaj.) Tehát megismételjük a szavazást. Dr. Pap János képviselő úr elfogadta a bizottsági jelentést. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 178 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 19 tartózkodás mellett a bizottsági jelentést elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Kőrösi Imre képviselő úr, független, igazolt hiányzása miatt interpellációit a jövő heti ülésünkön mondja el.
Tisztelt Országgyűlés! Halda Alíz és Büky Dorottya képviselőtársaink, Szabad Demokraták Szövetsége, interpellációt nyújtottak be a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez A gyémánt félkrajcár avagy a hulladékfeldolgozás lehetőségei címmel. Megadom a szót Büky Dorottya képviselőnőnek.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir