ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján javaslom az önálló indítvány napirendre tűzését. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 91 igen, 117 nem szavazatot adott, 18-an tartózkodtak; a javaslat nem kapta meg a szükséges többséget.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Torgyán József a Független Kisgazdapárt részéről önálló indítványt nyújtott be Alkotmányellenes rendőrségi és országgyűlési eljárások kivizsgálására létrehozandó parlamenti vizsgálóbizottság felállításáról 10140-es számon.
Gerbovits Jenő független kisgazda képviselőtársunk új változatban a 9666-os szám helyett önálló indítványt nyújtott be Parlamenti vizsgálóbizottság létrehozásáról az el nem fogadott interpellációs válaszokkal kapcsolatos politikai felelősség, valamint a Kaposvári Húskombinát széteséséért való felelősség tisztázására a 10159-es számon.
Jánosi György a Magyar Szocialista Pártból önálló indítványt nyújtott be a Debreceni Kölcsey Ferenc Tanítóképző Főiskola tulajdoni helyzetének rendezése tárgyában hozott kormányzati rendelkezések Állami Számvevőszék-i vizsgálatáról a 10162-es számon.
A képviselői önálló indítványok napirendre tűzéséről a jövő heti ülésen határoz az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! A mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság bejelentette, hogy a közelmúltban elfogadott, a Btk. módosításáról szóló törvény az önálló indítványban foglaltakat szabályozta, ezért a bizottság saját 8651-es számú előterjesztését visszavonta.
Tisztelt Országgyűlés! Az egyes előterjesztések bizottsági tárgyalási rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli ülését követően tájékoztatom önöket.
A költségvetési bizottság jelentést nyújtott be A kedvezményes lakáshitelkamatok 1990-ben történt emelése ellen címmel, immár második alkalommal benyújtott népi kezdeményezés napirendre tűzése tárgyában. A bizottság jelentését 10 081-es számon kapták kézhez képviselőtársaim. Megkérdezem Soós Károly Attilát - nem látom a helyén -, kívánja-e a bizottság a jelentését szóban kiegészíteni. Ha ő nem, esetleg a bizottság más tisztségviselője. (Senki sem jelentkezett.)
Döntés népi kezdeményezés napirendre tűzéséről

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir