ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az előbb felsorolt módosító csomaghoz, illetve ehhez a most tárgyalt csomaghoz. (Nem.) Senki nem jelzett további felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 47. pontjához, amely a törvényjavaslat 14. §-a (2) bekezdésében a törvény 33. § (6) bekezdésének módosításával az adó alapjáról szóló rendelkezést kívánja megváltoztatni. (Nem.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 48., 49. pontjait, illetőleg az ide vonatkozó módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adó mértékére vonatkozó szabályokat tartalmazzák. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés - látható többséggel - az indítványt elfogadta.
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a most összekapcsolt módosító javaslatokhoz. (Nem.) Mivel senki nem jelzett felszólalási szándékot, a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 52-91. pontjáig terjedő módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adókedvezmények körét kívánják megváltoztatni. Arra figyelemmel, hogy a 78. ponthoz tartalmában kapcsolódik a 112. pont, illetőleg a 88. ponthoz a 98. pontban megfogalmazott javaslat, ezeknek is együttes tárgyalását indítványozom. Az indítványokról együttesen, kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Közbeszólás: Van hozzászólás! - Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta. (Béki Gabriella szólásra jelentkezik.) Ügyrendi? (Béki Gabriella: Igen.) A gombot tessék megnyomni, mert csak innen látta a jegyző társam, így segítség kellett. Tessék!

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir