ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által feltárt brókerbotránynak, ezen belül különösen a Pannonplast Rt. részvényeinek megvásárlása körülményeinek, a K&H Equities Rt.-nél történt milliárdos sikkasztásnak, a Britton cégcsoport tranzakcióban betöltött szerepének, a Medgyessy Péter által elnökölt Inter-Európa Bank Rt.-ben történt pénzmosásnak, és az egész botránysorozattal kapcsolatos kormányzati és kormánypárti politikusok érintettségének kivizsgálására országgyűlési vizsgálóbizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Rogán Antal és más képviselők, Fidesz, önálló indítványát új változatban, H/5246. számon, az ügyrendi bizottság ajánlását H/5246/9. számon kapták kézhez.
Indítványozom, hogy a módosító javaslatok számára, a szabályozás terjedelmére és céljára figyelemmel a részletes vita egy szakaszból álljon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel a javaslattal. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-6. pontjai alapján. Az egyes képviselői felszólalások időtartama 5-5 perc. Felhívom a figyelmet, hogy csak a módosító indítványokkal érintett részhez, illetve a módosító javaslathoz lehet hozzászólni.
Írásban előre jelentkezett Demeter Ervin képviselő úr, Fidesz. Megadom a szót.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir