A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaságról szóló 2001. évi XX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizot…

Full text search

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaságról szóló 2001. évi XX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája (T/4824. szám)
Soron következik a Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaságról szóló 2001. évi XX. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Az előterjesztés T/4824. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Gazdasági bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslata T/4824/2., jelentése pedig T/4824/3. számon valamennyiük számára elérhető. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata T/4824/5., összegző jelentése pedig T/4824/6. számon a honlapon elérhető.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Törvényalkotási bizottság jelezte, hogy a bizottság kisebbségi véleményének ismertetőjét később jelöli meg. Tisztelettel kérdezem, hogy a bizottság jelen lévő tagjai közül kívánja-e valaki a későbbiekben a kisebbségi véleményt ismertetni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.
A Törvényalkotási bizottság álláspontjának, valamint a megfogalmazott kisebbségi véleménynek az ismertetésére összesen 15 perc időkeret áll rendelkezésre, de mivel a kisebbségi vélemény elmondására nem jelentkeztek, így Vas Imre képviselő úrnak, a bizottság előadójának adok lehetőséget a bizottság véleményét nyolcperces időkeretben ismertetni.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir