Június 21., hétfő

Full text search

Június 21., hétfő
8h
A H.M. VIII. csoportfőnökséghez beosztottak referáltak az Országos Vezetőnek.
10h
Vitéz Kudriczy István vezérőrnagy, H.M. VIII. csoportfőnök a H.M. VIII. csoportfőnökség ügyeiről tett jelentést az Országos Vezetőnek.
11h
Vitéz Bujdosó Kálmán, a Horthy Miklós Sportcsarnok igazgatója a Sportcsarnok ügyeiről referált az Országos Vezetőnek. A Sportcsarnok edzőtermének építkezésének helyzetéről tett jelentést az Országos Vezetőnek.
11h 30
Országos Vezető látogatást tett a VKM IX/3 ügyosztálynál.
12h
Vitéz Tárczay-Felicides Román dr. miniszteri osztályfőnök, a Társadalmi Sport és Testnevelés Vezetője üdvözölte az Országos Vezetőt névnapja alkalmából.
12h 30
Schmidt József m.kir.kormányfőtanácsos, a SÉOF vezetője az Úszó Sport Alapítvány ügyeiről és a pannonhalmi sportpálya ügyeinek előkészületeiről tett jelentést az Országos Vezetőnek.
13h
Vitéz Rosztóczy Ernő orvos-alezredes, az Ifjúsági Orvosi Egészségügyi Bizottság főtitkára referált a Sportorvosi Intézetről, az Ifjúság Orvosáról és utasítást kapott a Székesfővárosi Szívvizsgáló Intézet fejlesztéséről.
13h 15
Sédeni Ambrózy Őméltóságát Országos Vezető és vitéz Rosztóczy Ernő orvos-alezredes tájékoztatta a leventeleány intézményről és az Országos Ifjúsági Egészségügyi Bizottság működéséről.
13h 30
Dr.Misángyi Ottó, a Testnevelési Főiskola igazgatója beszámolt az Országos Vezetőnek a Testnevelési Főiskola újvidéki bemutatójáról és meghívta az Országos Vezetőt a Testnevelési Főiskola évzáró ünnepségére.
13h 45
Teleki János, a Kistex igazgatója tett látogatást az Országos Vezetőnél.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me