WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)

Full text search

WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ)
WEKLER FERENC, DR. (SZDSZ) Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Azért ragaszkodtam, mert egyszerűen viszonválaszra kértem lehetőséget a Kónya úr által elmondottakhoz kapcsolódóan.
Elvi problémáim vannak azzal, amit Kónya úr elmondott, és azon kívül szakmaiak is természetesen. Egyrészt, hogy kinek a hatásköre, hogy törvényeket terjesszen be, azt hiszem, erről nem érdemes vitát kezdeni, természetesen a Kormányé. De amennyiben a Kormány ezt nem teszi meg (mozgás – derültség) illetve a Kormánnyal szemben a frakciónak vagy a képviselőnek más véleménye van, ehhez joga van, hogy más törvényjavaslatot terjesszen be. (Közbeszólás: Arra van a módosító indítvány! – mozgás.) Kérem szépen, szeretném felhívni a tisztelt Háznak a figyelmét és Elnök Úr figyelmét is, hogy módosító javaslataink beterjesztésekor mellékeltünk egy levelet, amelyet Soltész István úrnak, a Ház főtitkárának adtunk át, amelyben egyértelműen megjelöltük, hogy ezt az indítványt módosító indítványként kívánjuk beterjeszteni.
A másik megjegyzésem arra vonatkozik, amit Kónya úr elmondott, hogy 70 %-ban egyezik a mi törvénytervezetünk, törvényjavaslatunk, módosító javaslatunk a Kormányéhoz képest. Elképzelhető, sőt az is lehet, hogy 100 %-ban, mert ugyanazokat az ábécében fellelhető betűket használja fel (taps és derültség a jobb oldalon) , amelyeket a Kormány. (Zaj és mozgás.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me