ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e ülésünk – természetesen nem mára korlátozódó ülésünk – tárgysorozatára tett javaslatomat?
Állásfoglalás következik. Kérem most szavazni! (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 300 "igen" szavazattal 1 ellenében, 6 tartózkodás mellett elfogadta a tárgysorozatra vonatkozó javaslatomat.
Tisztelt Országgyűlés! Felkérem a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottságot, hogy a nem pártként bejegyzett társadalmi szervezetek költségvetési támogatásának elosztásáról szóló átdolgozott országgyűlési határozati javaslatot szíveskedjék haladéktalanul benyújtani, annak érdekében, hogy megtárgyalásra el tudjuk juttatni képviselőtársainknak.
Tisztelt Országgyűlés! További bejelentésem, hogy Haraszti Miklós képviselőtársunk önálló indítványa kapcsán benyújtotta a Magyar Rádió, a Magyar Televízió és a Magyar Távirati Iroda vezetői kinevezésének átmeneti szabályozásáról szóló törvényjavaslatot.
Tekintettel arra, hogy az önálló indítvány napirendre tűzésével egyidejűleg az Országgyűlés döntött a sürgős tárgyalásról is, ez esetben újabb határozathozatalra nincs szükség. A szükséges alkotmányügyi, jogi, törvényelőkészítő bizottsági előkészítés után az indítványt tárgysorozatba vesszük.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me