ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Nem támogatja. Kérdezem az Országgyűlést, támogatja-e a módosítványt. Most kérem a szavazatukat! (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 185 szavazattal 38 ellenében, 70 tartózkodás mellett a módosítványt elutasította.
István József visszavonta módosítványát, így most a jelentés 15-ös, 16-os és 17-es pontjaival foglalkozunk, amelyek részben alternatív megoldásokat tartalmaznak a köztársasági megbízott hivatalának gazdálkodására. Az önkormányzati bizottság álláspontja szerint a Belügyminisztérium költségvetési fejezetén belül, de elkülönítetten kell kezelni a működési költségeket. Gál Zoltán javaslata – a fentiekkel egyetértve – a "hivatal" minősítést kívánja elhagyni. Szabó Erika és Hodosán Róza a költségvetés külön fejezetében kívánja biztosítani a köztársasági megbízott működési feltételeit.
A szavazás rendje: először Gál Zoltán, majd Szabó Erika és Hodosán Róza, harmadszor az önkormányzati bizottság javaslatát teszem föl szavazásra.
Gál Zoltán a 16-os pontban elhagyni kívánja a köztársasági megbízott hivatalának "államigazgatási és költségvetési szervezet" minősítését. A módosító javaslat elfogadását egyik bizottság sem támogatja; azt kell mondanom, hogy a módosítvány módosításának a javaslatát nem támogatja egyik bizottság sem. Kérdezem belügyminiszter urat.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me