ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Nem támogatja. Kérem az Országgyűlést, hogy erről a módosító javaslatról szavazzon, elfogadja-e. (Megtörténik. Közbeszólások: Ismételjük meg!)
Tisztelt Országgyűlés! Ezt a szavazást meg kell ismételnünk. Talán mégis rövid az öt másodperc. (Zaj. Tiltakozás.) Egyelőre tartjuk az öt másodpercet – kérem, figyeljenek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e Csépe Béla és dr. Lukács Tamás javaslatát. Kérem erről szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 15 "igen" szavazattal, 252 ellenszavazattal és 12 tartózkodással nem fogadta el.
Kérdezem az Országgyűlést, hogy elfogadja-e az eredeti törvényjavaslat 4. §-ának (2) bekezdését. Kérem szavazni. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslat 4. §-ának (2) bekezdését 256 "igen" szavazattal, ellenszavazat nélkül és három tartózkodással elfogadta.
A jelentés 7-es, 8-as és 9-es pontja egyaránt a törvényjavaslat 7. §-ának (1) bekezdésére vonatkozik, azonban más-más szövegrészeket kíván módosítani, így nem tekinthető alternatívának. Mielőtt a 7-es pontban foglaltakat fölvezetném, megkérdezem Palotás János képviselő urat, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság javaslatát, nevezetesen az "olyan" szó beszúrását.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me