ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság általános érvényű állásfoglalása alapján javaslom a tisztelt Országgyűlésnek az önálló indítvány napirendre tűzését.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel az indítvánnyal. Most kérem állásfoglalásukat. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés – az államtitkári szavazatokkal – 278 szavazattal 12 ellenében, 15 tartózkodással a javaslat napirendre tűzése mellett foglalt állást.
Azonban Nyerges Tibor és képviselőtársai az önálló indítvány sürgős tárgyalását is kérték. Tehát kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a javaslat sürgős tárgyalásba vételével. Határozathozatal következik. Kérem szavazatukat a sürgősség tekintetében. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés – az államtitkári szavazatokkal – 160 szavazattal. 107 ellenében, 34 tartózkodás mellett kimondta a javaslatra a sürgősséget.
Tisztelt Országgyűlés! Pap János képviselőtársunk a FIDESZ részéről több képviselő támogató aláírásával együtt önálló indítványt nyújtott be vízminőséggel kapcsolatos kérdések rendezésére. Megkérdezem Pap Jánost, kíván-e szóbeli indoklást fűzni javaslatához. (Igen.) Tessék!
Felszólaló: Dr. Pap János (FIDESZ)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me