ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Most megkérdezem, hogy a többiek, akik jelentkeztek, már az illetéktörvény miatt szerepeltetik a nevüket? Ugye, államtitkárnő? (Botos Katalin jelzi: Igen.) Köszönöm. Bogár László államtitkár ugyancsak. Most kér szót? (Nem.) Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Ismertetem a tegnap napirendre tűzött önálló indítványok bizottsági megtárgyalásának rendjét:
– a szövetkezetekről szóló 1971. évi III. törvény módosítására szóló javaslat, Mihály Zoltán önálló indítványa, a gazdasági bizottság és az alkotmányügyi bizottság elé kerül;
– Kelemen András önálló indítványa az agykutatás kérdéskörében a szociális bizottság és a kulturális bizottság elé;
– a földtulajdon rendezéséről szóló törvényjavaslat előkészítését végző ideiglenes bizottság létrehozásáról szóló javaslat, Glattfelder Béla javaslata, a gazdasági bizottság elé;
– a mezőgazdasági termelőszövetkezetekről szóló 1967. évi III. törvény módosítására irányuló indítványa Sipos Imrének a gazdasági bizottság és az alkotmányügyi bizottság elé kerül.
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját. Először: folytatjuk az illetékekről szóló törvényjavaslat részletes vitáját; másodszor: ezt követi a köztársasági megbízottról szóló törvényjavaslat, majd a megyei jogú várossá nyilvánításról szóló országgyűlési határozati javaslat megtárgyalása. Ez után kerül sor a külföldiek befektetéséről szóló törvényjavaslat, illetve az adótörvények módosításáról szóló három törvényjavaslat általános vitájának megkezdésére. Az interpellációk és kérdések, szokás szerint, 14 órát követően hangzanak el.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me