ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérem, most visszatérünk az előző, elhalasztott szavazásra. Emlékeznek, Palotás János képviselőtársunk korábbi interpellációjára Rabár Ferenc pénzügyminiszter úr írásos választ adott. Palotás János közölte, hogy nem fogadja el a miniszteri választ. A Ház még nem volt határozatképes, ezért a szavazást elhalasztottuk. Most fölteszem a kérdést, hogy a Palotás János interpellációjára adott pénzügyminiszteri választ - amit valamennyien írásban kézhez kaptak - elfogadják-e.
Határozathozatal következik. Most kérem szavazni a Palotás-interpelláció ügyében. Elfogadják-e a miniszteri választ? (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés az államtitkári szavazatokkal, 145 "igen" szavazattal 66 ellenében, 20 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Áttérünk a következő interpellációra.
Szarvas Béla és Kelemen József, a Magyar Demokrata Fórum képviselői interpellálni kívánnak a pénzügyminiszterhez és a földművelésügyi miniszterhez az egri és mátraaljai történelmi borvidék szőlőfelvásárlásának pénzügyi fedezete sürgős biztosítása kérdésében. Kérdezem, melyikük kívánja az interpellációt előterjeszteni? (Szarvas Béla.) Szarvas Béla képviselőtársunkat kérem.
Interpelláció: Szarvas Béla és Kelemen József (MDF) - a pénzügyminiszterhez és a földművelésügyi miniszterhez "Az Egri és a Mátraaljai történelmi borvidék szőlőfelvásárlásának pénzügyi fedezete sürgős biztosítása" címmel

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me