ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Javaslatot teszek a mai és a holnapi ülésnap tárgyalási menetére. Indítványozom, hogy az Országgyűlés az alábbi sorrendben tárgyaljon előterjesztéseket:
Folytatjuk az Alkotmány módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a vita folyamán egy indiai parlamenti delegációt és feltehetően még egy további vendéget lesz módunkban köszönteni.
Ezt követően megtárgyaljuk a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottságnak Speidl Zoltán mentelmi ügyével kapcsolatos határozati javaslatát.
Szükségessé vált egy jegyzőnek a megválasztása. Mindennek az indokairól kellő időben tájékoztatást fognak kapni. A választást úgy próbáljuk időzíteni, hogy ezzel minél kevesebb felesleges időt használjunk fel.
Utána döntés következik képviselői önálló indítványok napirendre tűzéséről, illetve két előterjesztés sűrgős tárgyalásáról.
A bizottsági tagsággal kapcsolatos országgyűlési határozati javaslat megtárgyalására kell hogy időt kerítsünk. Választanunk kell – lemondás okából megüresedett helyekre – bizottsági tagokat.
Nekilátunk a közkegyelemről szóló törvényjavaslat megtárgyalásának, és időt biztosítunk – mégpedig már most jelzem, kedden ebészünet után – interpellációk és kérdések elmondásának.
Végül időt kell biztosítanunk egyes bejelentéseknek.
Határozathozatal

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me