ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm szépen a javaslatot. Úgy látom, hogy nagy rokonszenvvel fogadták képviselőtársaim, én magam is gondoltam erre természetesen (Mozgás.) , hogy egy idő után felvetem a javaslatot. Ezt egy kicsit elhalasztotta dr. Orbán Viktor felszólalása, egyszerre két korlátozó javaslattal nem akartam előállni, de megkönnyítette a helyzetet dr. Hack Péter. Magam is felvetem a kérdést, hogy nem lenne-e ideje lezárni az általános vitát, és rátérni a részletes vitára. (Mozgás.)
Felteszem a kérdést szavazásra. Kérem szépen, a kérdés tehát úgy hangzik: berekesszük-e a napirenddel kapcsolatban az általános vitát? Kérem, a képviselők szavazzanak. (Megtörténik: 264 "igen", 8 "nem", 7 tartózkodás.)
Világos, eldőlt a kérdés, tehát az általános vitát lezárom.
Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Megkérdezem, hogy egyetért-e ezzel az Országgyűlés. Mindjárt lehet szavazni. Egy kis türelmet kérek. Tessék, lehet szavazni. (Szavazás: 195 "igen", 61 "nem", 13 tartózkodás.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 195 "igen" szavazattal, 61 "nem" szavazattal és 13 tartózkodással úgy döntött, hogy a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátja.
A törvényjavaslat részletes vitája:

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me