ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönjük. Tisztelt Képviselőtársaim! Minden egyéb bejelentésre a mai ülésnap végén nyílik mód.
Tisztelt Országgyűlés! Szeretném Önöket tájékoztatni a mai ülésnap programjáról. Ülésünk a tegnap félbeszakadt ülés folytatása. Elsőnek tehát a tegnap félbeszakadt vitát folytatjuk a földtörvény módosításáról. Ezt követően - a tegnapi napra tervezett napirendnek megfelelően - tárgyalásra kerül a szövetkezeti tulajdonban lévő termőföld tulajdon-átruházásának átmeneti tilalmáról szóló törvényjavaslat, és a volt egyházi ingatlanok elidegenítési tilalmáról szóló törvényjavaslat.
Ezt követően kerül sor várhatóan Deme Zoltán képviselőtársunk önálló indítványának megtárgyalására is. Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a benyújtott önálló indítványok napirendre tűzésére, valamint interpellációk és kérdések elmondására nem ma, hanem a következő ülésünkön kerül sor. Előreláthatóan a jövő héten, kedden kezdjük meg az Alkotmány módosításának vitáját is.
Tisztelt Országgyűlés! A nemzeti és nyelvi kisebbségek országgyűlési képviseletéről szóló 1990. évi XVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat olyan törvénykezési határidő módosítását tartalmazza - pontosabban: törvényalkotási határidőnek a módosítását -, amely június 2-án lejár.
Határozathozatal a tárgysorozat kiegészítéséről

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me