ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Full text search

ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)
ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! A lehetséges alternatívák közül az elnök úr csak az egyiket említette: folytatjuk mindaddig, amíg a 13 – eddig szót kért – képviselő felszólalása el nem hangzik, és lezárnánk az általános vitát. Utána holnap az eredeti menetrend szerint folytatnánk tovább.
Van egy másik alternatíva is: most vagy folytatjuk még egy rövid ideig – nem mind a 13 képviselő felszólalásáig –, vagy befejezzük az eredeti menetrend szerint 8 órakor, és holnap az interpellációk utáni időben fejeznénk be az általános vitát. Ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy meg kell hosszabbítani a módosító indítványok benyújtásának a határidejét. Addig a bizottságok úgysem kezdenek el dolgozni, semmi értelme nem lenne annak, hogy a 17-i időpontnak érvényt szerezzünk.
Ezt a két alternatívát el lehet dönteni. Talán szerencsésebb lenne – a Ház frissességére is építve – ha holnap 4 óra után folytatnánk az általános vitát. Vélhetően a felszólalók száma nagyon nem szaporodna, s így egy 2-3 órás, de valóban érdemi vitával befejezhetnénk a költségvetési törvény általános vitáját. Tisztelettel ezt javasolnám. Köszönöm szépen. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me