ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. A helyi adókról van szó, nehogy tévedés essék.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem, szavazzanak erről. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 211 "igen" szavazattal, 2 ellenszavazattal és 5 tartózkodással a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.
Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslat részletes vitájára a következő ülésünkön kerül sor. Tájékoztatásul elmondom, hogy a költségvetésre vonatkozó általános vitában még 13 jelentkező van. A házbizottság állásfoglalása szerint 17-éig lehet módosító javaslatokat benyújtani, ami azt jelentené, hogy ma le kellene zárni az általános vitát. Számunkra adott, hogy folytassuk az általános vitát, s a 13 jelentkező kapja meg a szót. Esetleg egy-egy képviselőtársunk visszalép hozzászólási szándékától. Tájékoztatásul elmondom azt is, hogy eddig 50 képviselő nyújtott be módosító javaslatokat. Csak a képviselők száma 50, akik módosító javaslatot nyújtottak be. Ezt az általános vita lezárásakor ismertetnénk, nehogy valakinek a módosító javaslata elkallódjék, illetve mindenki tudjon arról, hogy nyilvántartásba vettük a módosító javaslatát.
Ezek után megkérem jegyző képviselőtársamat, hogy ismertesse a következő hat felszólaló nevét.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me