ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Kérem szépen, ennek a helyzetnek a felmérése is csak a bizottsági elnökök közreműködésével lehetséges. Tudniillik magyarázatot kíván képviselő úr. Török Ferenc 1374. számú módosítványa, amelyet kapcsolódó módosítványként terjesztett elő, a részletes vitában elhangzó indítvány volt. Eljuttatása a képviselőkhöz történt – ha rekonstruálható a folyamat – a vita lezárása után. Török Ferenc a jegyzőkönyv tanúsága szerint a módosító indítványt megtette. Tehát az ő módosítványának a figyelembevétele a Házszabály keretei között lehetséges.
A másik, az 1375. számú csatlakozó módosító indítványnak a sorsa tekintetében ugyancsak föl fogom tenni az országgyűlési illetékes bizottságokhoz a kérdést. Most az elnöki székből nem tudom eldönteni, hogy az országgyűlési bizottságoknak módjuk volt-e ezzel foglalkozni.
Köszönöm a figyelmeztetést. Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztés 1. pontjában Schiffer János a törvényjavaslat 1. §-a (1) bekezdésének b) pontja 8. francia bekezdését javasolja módosítani. Kérem a figyelmüket. Lényege: a művészeti és sportképzésben részesülőkre is állapítson meg a törvény normatívát!
A javaslatot egyik bizottság sem támogatja.
Kérdezem miniszter urat: egyetért-e a javaslattal?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me