LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP)

Full text search

LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP)
LAKOS LÁSZLÓ, DR. (MSZP) Köszönöm, Elnök Úr. Először is szeretném azt elmondani, nem számítottam egyetlen javaslatom elfogadására sem, a hatályba léptetés ehhez képest pozitív.
Az indoklással kapcsolatban egyetlenegy megjegyzésem van, Szilágyi képviselőtársam – aki nem kifejezetten az MSZP soraiban ül – a módosító javaslataimat alátámasztotta.
Dr. Gáspár képivselőtársam azt mondja, hogy megalapozatlan a törvényjavaslat címében a földművelésügyi hivatalok hatásköréről rendelkezni, mert a törvény erről nem szól. A 978-as számon a 2. § első mondatát engedjék meg, hogy felolvassam: "A hivatal ellátja a jogszabályban a hatáskörébe utalt agrárigazgatási feladatokat, különösen: …", a kettőspont után egy oldal felsorolás következik. Úgy látszik, hogy valamelyikünk ezt nem olvasta.
A következő, a 4. és 5. § módosítására vonatkozó javaslatom természetesen nem a munkásőrség állategészségügyi hatáskörét kívánta fenntartani, hanem azt, ahogy szintén Szilágyi képviselőtársam már elmondta, ne ebben a törvényben döntsünk arról, hogy bizonyos törvényerejű rendelet jogszabályait, paragrafusait hatályon kívül helyezzük. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP részéről.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me