SALAMON LÁSZLÓ, DR. (MDF)

Full text search

SALAMON LÁSZLÓ, DR. (MDF)
SALAMON LÁSZLÓ, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Ne essék félreértés, itt én a magam részéről azért kértem szót, és azért éreztem szükségesnek hozzátenni azt, amit Gál képviselőtársam kifogásol, mert Szigethy István képviselőtársam előadásából nem tűnt ki az világosan, vagy legalábbis arra a félreértésre adhatott esetleg okot, hogy a kormánykoalíció korábbi véleménye megváltozott volna.
Most nincs helye a törvény általános vitájának, mert az általános vita már korábban megtörtént és lezáródott. Az általános vitában számos hozzászólás történt a kormánykoalíció és az ellenzék részéről. Az általános vitában a kormánykoalíció hozzászólói a törvényjavaslatot egészében véve megfelelőnek, jónak tartották és támogatták. Én hozzászólásomban annak a látszatát akartam elkerülni – amire úgy vélem, hogy Szigethy István tájékoztatása esetleg lehetőséget adott volna –, hogy megváltozott volna a kormánykoalíció véleménye.
Az alkotmányügyi bizottság tegnapi szavazásának a végeredménye nem a kormánykoalíció véleményét tükrözi. Úgy gondolom, ennek a közlése semmiféle kifogás alá nem eshet. Ez hozzátartozik a korrekt tájékoztatáshoz. Ennek a lehetőségével kívántam élni akkor, amikor szót kértem és ezt előadtam. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me