ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Kérem, őrizzék meg néhány percig türelmüket. Minthogy most a Ház határozatképes, visszatérünk a kitüntetésekkel foglalkozó törvényjavaslat dolgában a részletes vitára bocsátáshoz. Kérem képviselőtársaimat, hogy a határozathozatal idejére szíveskedjenek a teremben maradni. Elrendelem tehát a határozathozatalt az előterjesztett kitüntetési javaslattal kapcsolatban. Kérem a részletes vitára bocsátás tekintetében nyilvánítsanak véleményt. (A jelzőtáblát idő előtt törölték.) Újból kérem kiírni. Most kérem szavazatukat! (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 6 államtitkári szavazattal, 194 szavazattal egy ellenében 15 tartózkodás mellett a javaslat részletes vitára bocsátása mellett foglaltunk állást.
Tisztelt Országgyűlés! Mai ülésnapunk végére értünk. Közlöm, hogy a jövő heti programot megkapták képviselőtársaim. (Több képviselő elindul kifelé.) Kérem, az ülést még nem zártam be. (Taps.) A ruhatár még három perc múlva is működik.
Hétfőn bizottsági ülésekkel folytatjuk munkánkat. A holnapi napon a posta útján megkapják a mai napon benyújtott módosító javaslatokat, illetve egy ütemezési javaslatot a jövő heti bizottsági ülésekre. Kérem, hogy a módosító javaslatokat benyújtó képviselőtársaim a javaslatot tárgyaló bizottsági ülésen szíveskedjenek maradéktalanul részt venni.
Most jegyzői bejelentések következnek.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me