ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Horváth József Képviselőtársunk! Vezérszónoki rendszerben zajlik a vitánk, de amint ez itt az ülésteremben is, másrészt a házbizottsági tárgyalásokon is több frakció részéről kívánságként hangzott el, nagyon indokolt esetben – és ezt az elnök nem mérlegelheti, csak minden képviselő – a kétperces hozzászólás lehetőségét nem zárjuk ki.
Egyébként sincs több hozzászóló. Az általános vitát elnapolom, folytatására várhatólag jövő heti ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Most a reggel elmaradt jelenlét-ellenőrzést szeretném megejteni. Tehát kérem a határozathozatali jelzést. Kérem képviselőtársaimat, hogy most nyomják meg az "igen" gombot. (Megtörténik.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy 5 államtitkár és 1 képviselőtársunk, akinek a gépe nem jelez, jelenlétével együtt a jelenlévők száma 221.
Balogh Gábor gépét kérném bekapcsolni.
Tisztelt Országgyűlés! Az ülés megnyitása után közel 100 perccel mertem elrendelni különböző mozgósító intézkedések után a jelenlét-ellenőrzést. Kérem, hogy minden képviselőcsoport és minden képviselőtársunk vonja le ebből a megfelelő következtetést. (Közbeszólás: Gazdasági bizottsági ülés volt.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me