ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Igen. Kövér László képviselő urat is kérem, hogy helyére szíveskedjék fáradni … (taps a kormánypártok oldaláról. - Kövér László távozik az ülésteremből.) … vagy ez is megoldás. (Közbeszólás: Tűrhetetlen! - Rajkai Zsolt: Jellemző!)
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg az "igen" szavazógombot. (Megtörténik.)
Tisztelt Országgyűlés! Az 5 államtitkárral határozatképes az Országgyűlés. (Rövid szünet.) Igen, 195-en vagyunk jelen, tehát ismét szavazásra teszem fel Csóti György képviselő úr ügyrendi javaslatát.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy az általános vitát zárjuk le. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. - A FIDESZ több képviselője távozik a teremből. - Soós Károly Attila: Név szerinti szavazás kell! - Taps a kormánypártok oldaláról, amikor a kijelzőtáblán megjelenik az eredmény, amely újra határozatképtelenséget mutat – 136 jelenlévő)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk az általános vitát. Megadom a szót Csizmadia István képviselő úrnak, Magyar Demokrata Fórum. (Közbeszólás: Visszalépett!)
Kérem szépen, még egy megoldás van, ennyit mondhatok talán elnökként, hogy a felszólalók elállnak a szólástól. (Szórványos taps.) Igen, ez is egy megoldás. Ennyit talán mondhatok.
Csizmadia István nincs a helyén, következik dr. Szigethy István képviselő úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me