ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): A törvényjavaslatot 3122-es számon kapták kézhez. Módosító javaslatot nyújtottak be Rudics Róbert és Tarnóczky Attila képviselő urak 3214-es számon, dr. Kovács Magda képviselő asszony 3202-es számon, Paszternák László és Filló Pál képviselő urak 3203-as számon, Palkovics Imre és Mile Lajos képviselő urak 3227-es számon, a szociális bizottság 3245-ös számon és Király B. Izabella képviselő aszszony 3263-as számon. A bizottságok együttes jelentésüket 3259-es számon nyújtották be és kapták önök kézhez.
A határozathozatalban az együttes bizottsági jelentés pontjai sorrendje szerint haladunk.
Az 1. pont szerint a szociális bizottság a munka törvénykönyve 27/A paragrafussal történő kiegészítésében a törvényjavaslat 2. § (1) bekezdés a) ponttal történő A és B változatú kiegészítéseire tesz javaslatot.
Az A változat szerint nem járna végkielégítés, ha a munkáltató a munkaviszonyát neki felróható okból mondja fel. A B változat szerinti szövegezésben a szociális bizottság a felróhatóságot részletesebben körülírja.
Először az A változatról szavazunk. A javaslatot a gazdasági bizottság, a költségvetési bizottság és az alkotmányügyi bizottság nem támogatja. Miniszter úr egyetért-e?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me