ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e Deutsch Tamás önkormányzati bizottsági taggá történő megválasztásával. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 201 szavazattal, 7 ellenszavazattal 2 tartózkodás mellett Deutsch Tamást az önkormányzati bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e dr. Kövér László mentelmi és összeférhetetlenségi bizottsági taggá történő megválasztásával. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 202 "igen" szavazattal, 5 ellenszavazattal 7 tartózkodás mellett dr. Kövér Lászlót a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottság tagjává megválasztotta. (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Engedjék meg, hogy a magam és képviselőtársaim nevében gratuláljak képviselőtársaimnak új megbízatásukhoz.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Deutsch Tamás képviselő úr lemondásával a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottság alelnöki tisztsége megüresedett, ezért felkérem Oláh Sándor bizottsági elnök urat, hogy a bizottság következő ülésén válassza meg soraiból az új alelnököt. (Mádi László jelentkezik.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me