ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság múlt heti ülésén nem alakult ki egyetértés a szövetkezeti törvény hatályba lépéséről és a vele kapcsolatos átmeneti szabályokról szóló 3126-os számú törvényjavaslat tárgysorozatba vételét illetően. Szeretném jelezni, hogy ez nem maga az alapjavaslat, hanem az alapjavaslathoz kapcsolódó, a hatályba léptetésről és az átmeneti szabályokról intézkedni kívánó törvényjavaslat. Erre figyelemmel ennek tárgysorozatba vételéről külön kell, hogy határozzon az Országgyűlés.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előbb jelzett javaslatnak tárgysorozatba vételével. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 6 államtitkári szavazattal, 198 szavazattal 5 ellenében 23 tartózkodás mellett ezt a hatálybaléptetésről, illetve átmeneti szabályozásról szóló javaslatot tárgysorozatába vette.
A napirendi javaslat előterjesztésekor, annak 9. pontjánál jeleztük: az Országgyűlésnek ugyancsak határoznia kell abban a kérdésben, hogy három, részben azonos tárgyú előterjesztés közül melyiket, illetőleg melyeket vegye tárgysorozatba. (Boros László jegyző az elnökhöz fordul.)
Valami nehézség van? Igen, elnézést kérek: nem vettem észre, hogy Kövér László szót kér – nyilván ügyrendi kérdésben.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Kövér László, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me