PÁL LÁSZLÓ (MSZP)

Full text search

PÁL LÁSZLÓ (MSZP)
PÁL LÁSZLÓ (MSZP) Köszönöm szépen, Elnök Úr. Én Gaál Gyula tájékoztatására szeretnék valóban nagyon röviden reagálni. (Közbeszólás: Fe kete Gyulának!) Jaj bocsánat, elnézést, Fekete Gyula megjegyzéseire, tájékoztatására szeretnék nagyon röviden reagálni.
Arról van ugyanis szó, hogy ezek az adatok, amelyeket ő itt elmondott, semmilyen korrelációban nincsenek azzal a törvénnyel, ami itt napirenden van, azzal a hangulattal, ami itt kiváltotta a törvény összeállításának az indokát. Az, hogy alacsony a bevitt vagyon figyelembevételének az aránya - ez a három és fél százalék -, ez még önmagában az égvilágon semmit nem mond. (Dr Fekete Gyula: Neked!) Nemcsak nekem. Én véletlenül találkoztam hasonló ügyekkel, ez az égvilágon semmit nem mond.
A felsorolt további számok nagyon érdekesek. Örültem volna, hogy,ha elmondták volna a gazdasági bizottságban azok, akik ismerték ezeket az adatokat, de kérdésre sem mondták el. Ettől függetlenül tudomásom szerint az érvényben lévő törvényeknek megfelelően történtek. Hozzáteszem, ha jól tudom, akkor a közgyűlések határozatai alapján történtek. Tehát itt megint az a furcsa helyzet áll elő, hogy úgy vélik egyesek, hogy a parasztság érdekeit, a téesztagság érdekeit o'"k tudják megvédeni, nem maguk a téesztagok. Ezt csodálom a legjobban. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me