ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Az Országgyűlés 236 szavazattal 1 ellenében, 17 tartózkodás mellett a javaslat sürgős tárgyalásba vétele mellett foglalt állást. A törvényjavaslat bizottsági megtárgyalásáról a bizottsági elnökök holnap reggeli értekezletükön ebben a kérdésben állást foglalnak, és erről az állásfoglalásról a keddi ülésnap kezdetén tájékoztatni fogjuk a tisztelt Országgyűlést.
A Kormány benyújtotta az 1990. évi ideiglenes vagyonpolitikai irányelvekkel foglalkozó 20/1990. országgyűlési határozatot módosító 92/1990. országgyűlési határozat módosításával foglalkozó határozati javaslatát az 1842. számon. A beterjesztő kérte a javaslat sürgős tárgyalását.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalással. Most kérem a szavazatukat. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés 219 szavazattal 4 ellenében, 23 tartózkodás mellett a javaslat sürgős tárgyalásba vétele mellett döntött. Mivel a költségvetési és a gazdasági bizottság már megtárgyalta az országgyűlési határozati javaslatot, lehetőség van arra, hogy az Országgyűlés a tárgysorozatába felvegye és a holnapi napon megtárgyalja ezt a határozati javaslatot.
Döntés országgyűlési határozati javaslatok sürgős tárgyalásáról

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me