ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a törvényjavaslathoz sem a bizottság, sem képviselőtársaim nem nyújtottak be módosító javaslatot, indítványozom, hogy az általános és a részletes vita együttesen folyjék le.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezzel. Ez egyben próba, próbája is annak, vagy kísérlet annak megállapítására, hogy határozatképes-e az Országgyűlés.
Kérem képviselőtársaimat, hogy folyosókról jöjjenek be, határozathozatal következik.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést: egyetért-e azzal, hogy az általános és a részletes vitát együttesen folytassuk le? Kérem képviselőtársaimat, fáradjanak helyükre, határozathozatal következik. Kérem képviselőtársaimat, szavazzanak. Kérem a táblát újra beállítani. Kérem törölni. Kis türelmet kérek, mindjárt lehet szavazni.
Kérdezem tehát az Országgyűlést: egyetért-e a javaslattal? Kérem képviselőtársaimat, most szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom: az Országgyűlés 196 "igen" szavazattal ellenszavazat nélkül és tartózkodás nélkül úgy döntött, hogy az általános és a részletes vitát együttesen folytassuk le.
Tisztelt Országgyűlés! A felszólalások következnek. Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kíván-e előadót állítani. Az elnökét nem látom a teremben. Hack Péter képviselő úr. Kérem.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me