ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Kérem a képviselő hölgyeket és urakat, foglalják el a helyüket!
Ismertetem mai ülésnapunk interpellációkat és kérdéseket követő részének programját.
Először sürgősségi indítványról határozunk; ezt követően a büntetőeljárásról szóló 1973. évi I. törvényben, valamint a polgári perrendtartásról szóló törvényben és az ehhez kapcsolódó jogszabályokban a felülvizsgálati eljárás megteremtéséről intézkedő törvényjavaslatok határozathozatalára kerül sor:
ezt követően részletes vitára bocsátó indítványokról dönt az Országgyűlés;
majd a társadalombiztosítási alap 1992. évi költségvetéséről és az 1992. évi X. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat határozathozatala következik;
ezt követi a Magyar Köztársaság 1992. évi pótköltségvetéséről szóló törvényjavaslat, illetőleg az 1992. évi költségvetés alakulásáról, az államháztartás helyzetéről rendelkező határozati javaslat részletes vitája és határozathozatala;
végül a Magyar Köztársaság 1993. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatásával zárjuk ülésnapunk munkáját.
Tisztelt Országgyűlés! Tegnapi ülésnapunk kezdetén 7374-es számon kézhez kapták a költségvetési bizottság önálló indítványát, amelyben az elmúlt rendszerhez kötődő egyes társadalmi szervezetek vagyonelszámoltatásával összefüggő intézkedésekre tesz javaslatot. A költségvetési bizottság kérte a törvényjavaslat sürgős megtárgyalását. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalással. Kérem, szavazzunk! (Megtörténik.)
Még nem vagyunk határozatképesek. Ez esetben a szavazásra később kerül sor – bár felhívom figyelmüket, hogy rövidesen hosszabb határozathozatali eljárásra kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me