ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Szavazás. – Az eredményjelző tábla szerint 186 képviselő van jelen.) Meg kell ismételnünk a határozathozatalt, néhányan a szavazási idő letelte után foglalták el a helyüket. Még kérem, aki nem a helyén tartózkodik, fáradjon a helyére. (Megtörténik. – Közbeszólások jobbról: Hol a FIDESZ?) Tehát ismételten kérdezem, elfogadja-e a tisztelt Országgyűlés a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. – Az eredményjelző tábla szerint 189 képviselő szavazott.) Nem vagyunk határozatképesek. (Közbeszólások jobbról: Hol a FIDESZ?) Kérem a FIDESZ-frakcióirodát értesíteni. (Taps. – Megérkezik három FIDESZ-es képviselő, Mádi László, Dr. Pap János és Dr. Szájer József.) Tehát helyreállt a határozatképesség.
Ismételten fölteszem a kérdést. A jelentés 2. és 4. pontjában foglalt kulturális bizottsági javaslatról határozunk, amely a szabályozási körből kiemelni javasolja a kábeltelevíziós hálózatot. Miniszter úr támogatja a javaslatot. Kérdezem: az Országgyűlés elfogadja-e a módosító javaslatot? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés 200 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.
A kiegészítő jelentés 7. pontja szerint Palotás János képviselő úr a 2. § (2) bekezdésének módosítását javasolja. Lényege: a felhasználók zárt körére utaló fordulat elhagyását indítványozza. A bizottságok nem támogatják. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me