ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés!
Az általános vitát lezárom. Következik a részletes vitára bocsátás. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Megtörténik, az eredményjelző tábla szerint 172 képviselő van jelen.) Meg kell ismételni a határozathozatalt. Kérem, mindenki fáradjon a helyére és mindenki időben nyomja meg a szavazógombját!
Tehát ismételten javasolom a határozati javaslat részletes vitára bocsátását. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal? Most szavazzanak! (Megtörténik, az eredményjelző tábla szerint 177 képviselő van jelen.) Sajnos, változatlanul határozatképtelenek vagyunk. Kicsit várunk. Kérjük a távollevőket, fáradjanak vissza a terembe. (Rövid szünet után folytatja.)
Ismét felteszem a kérdést, egyetértenek-e a részletes vitára bocsátási javaslattal? Kérem, szavazzanak! (Megtörténik, az eredményjelző tábla szerint 176 képviselő van jelen.)
Még egyszer ismételjük meg, néhányan utána foglalták el a helyüket. Most szíveskedjenek szavazni! (Megtörténik.)
Az Országgyűlés 194 "igen" szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a javaslatot részletes vitára bocsátotta. Kérdezem, kíván-e bárki is felszólalni a részletes vitában? (Senki nem jelentkezik.) Senki nem jelentkezett, így a részletes vitát lezárom. Kérdezem Kelemen András államtitkár urat, kíván-e bármit elmondani határozathozatal előtt? (Igen.) Következik az államtitkár Úr.
Dr. Kelemen András külügyminisztériumi államtitkár válasza

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me