ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Kérdezem az alkotmányügyi bizottságot, kíván-e valaki az alkotmányügyi bizottság részéről felszólalni. (Senki nem jelentkezik.) Nem.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, a képviselőcsoportok egy-egy szónokot állítanak-e, és kérem, gombnyomással jelezzék a képviselőcsoportok szónokai, ha kívánnak hozzászólni. (Senki nem jelentkezik.)
Megállapítom, hogy a vitában felszólalni senki nem kívánt, így a vitát berekesztem. A törvényjavaslat határozathozatala következik.
Kérem, a folyosón tartózkodó képviselő urak és hölgyek is fáradjanak be, állítsuk helyre az Országgyűlés határozatképességét. (Rövid szünet.)
Létszámellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg az "igen" gombot. (A jelenlévők száma 124, az Országgyűlés nem határozatképes.)
Meg kell várnunk, amíg a frakcióirodákról és bizottsági ülésről visszafáradnak a távollévők.
Kérem, hogy az ügyrendi bizottság távol lévő tagjait is kérjék meg, hogy az ügyrendi bizottsági ülést függesszék föl, és állítsuk helyre a határozatképességet!
Tisztelt Országgyűlés! Hogy az időt ne vesztegessük, így a határozathozatalt a határozatképesség helyreállításáig elhalasztjuk. Addig lefolytathatjuk a következő nemzetközi szerződés, illetve egyezmény megerősítésére vonatkozó eljárást.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me