DÉNES JÁNOS (független)

Full text search

DÉNES JÁNOS (független)
DÉNES JÁNOS (független) Elnök Úr! Tisztelt Országyűlés! Fodor Tamás képviselő úr első mondatára szeretnék reagálni, amikor azt mondotta, hogy a túlsó oldalról a napirend előtti felszólalása a Hunnia védelmében következett be. Az egész Ház tudja, hogy nem erről volt szó. Az egész Ház tudja, hogy arról a jogsértésről van szó, amit ebben az ügyben ebben a Házban elkövettek.
Arról a jogsértésről van szó, hogy Fodor Gábor képviselő úr mint az emberi jogi és kisebbségi bizottság elnöke utasítást adott a Ház. (Derültség.) . fizetett alkalmazottjának, dolgozójának, amire nem volt neki joga. Azonkívül, kérem szépen, az a mechanizmus is vizsgálandó, hogy a Parlament szóban forgó dolgozója milyen mechanizmus alapján fogadott szót Fodor Gábor úrnak, akinek nem volt utasítást adó joga.
Ez a felszólalás tárgya, és a Hunnia védelme az egy külön, más valami. Az csak egy precedens volt, amiért elmondhatták, mert ez történt, és a történet alapján lehetett dokumentálni ezt a jogsértést.
Ennek alapján ügyrendként javasolom, hogy a Ház tárgyalja meg Fodor Gábor úrnak az emberi jogi és kisebbségi bizottság elnökségéből és tagságából való lemondását. (Felzúdulás.) Ajánlom a figyelmébe: önként! (Zaj. – Derültség. – Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me