SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)

Full text search

SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP)
SUCHMAN TAMÁS, DR. (MSZP) Elnök Úr! Miniszter Úr! Köszönöm a kivételes lehetőséget. Hogy az időt ne haladjam túl, a pénzügyminiszter úrhoz felteendő kérdésem talán csak három mondat lesz.
Rendkívüli módon sajnáltam, hogy a munkanélküli szülők gyermekeinek óvodás, iskolás térítési díj elengedésére vonatkozó, és a költségvetési törvény módosítása kapcsán felvetett javaslatomat a tisztelt Ház leszavazta.
Ugyanilyen meggondolásból szeretném kérdezni a tisztelt pénzügyminiszter urat, hogy a tartósan munkanélküliek esetében az OTP lakásépítési és lakásvásárlási kölcsönök tekintetében kizárólag az emelt kamat fizetése alól a munkanélküliség fennállása alatt halasztást lehet-e vagy lehetséges-e adni?
Egy mondat indokolást mondanék, de azt hiszem, pénzügyminiszter úrnak minden adat rendelkezésére áll: az Országos Takarékpénztár kimutatása szerint legtöbb hátralékkal a munkanélküliek rendelkeznek. Magam sem akarok hinni a Világgazdaságban megjelent hírnek, ugye 455 000 munkanélküliből 300 000 ügyfél az OTP-nél és elsősorban ők a hátralékosok.
Tehát szeretném kérdezni a miniszter urat, lát-e jogi lehetőséget, megoldást az érintett személyeket illetően. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me