ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm miniszter úrnak a választ. Tisztelt Országgyűlés! A mai napra több kérdésünk nincs, tekintve, hogy a rendkívüli ülésszakra 78 támogató aláírás szükséges, így többen nem adtak be kérdéseket. Át kellene térnünk az interpellációkra.
Létszám-megállapítás következik. Most kérem, szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. - A jelen levő képviselők száma 156. - Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Kérem az apparátust, szíveskedjenek kint lévő képviselőtársainkat beszólítani. Az Országgyűlés még nem határozatképes. Kérném István József gépét bekapcsolni. (Rövid szünet. Az érkező képviselők elfoglalják helyüket.)
Megismételjük a jelenlét megállapítását. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. - A jelen levő képviselők száma 181. Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Az Országgyűlés még nem határozatképes. Várunk még egy keveset, talán addig megjönnek a kint lévő képviselőtársaink. (Zaj és közbeszólások. Az érkező képviselők elfoglalják helyüket.)
Képviselőtársaim, foglalják el a helyüket. Megismételjük újból a létszám-megállapítást. Kérem, most szíveskedjenek megnyomni az igen gombot. (Megtörténik. A jelen levő képviselők száma 187. - Az Országgyűlés még nem határozatképes.)
(14.30)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me