ELNÖK (DORNBACH ALAJOS)

Full text search

ELNÖK (DORNBACH ALAJOS)
ELNÖK (DORNBACH ALAJOS): Tegnap határozott az Országgyűlés a Magyar Köztársaság 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatnak a központi költségvetés bevételei és kiadásai fejezetenkénti összegéről és főösszegéről, továbbá a költségvetési hiány mértékéről. A Házszabály 56/B. § (4) bekezdése a következőképpen rendelkezik: "A határozathozatalt követő napon a költségvetési ügyekkel foglalkozó bizottság tájékoztatja az Országgyűlést a Magyar Köztársaság költségvetéséről szóló törvényjavaslat azon részeiről, amelyekről az Országgyűlés határozott."
A bizottság írásos tájékoztatóját — mellékleteivel együtt — képviselőtársaink megkapták. A tájékoztatót a hét végi futárpostával a most távol levő képviselők is megkapják.
Kérdezem, a költségvetési bizottság kíván-e még bármit hozzáfűzni az előterjesztéshez. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Erre figyelemmel, a Házszabály 53/C. § (1) bekezdése értelmében a Magyar Köztársság 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitáját újból megnyitom. Felhívom a képviselők figyelmét, hogy a Házszabály hivatkozott szakasza alapján nyolc napon belül, 1993. december 8-ig, a fejezetek bevételi, kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet benyújtani.
Az újra megnyitott részletes vita lezárására várhatóan december 8-án, szerdán kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me