GAÁL ANTAL, DR. (MDF)

Full text search

GAÁL ANTAL, DR. (MDF)
GAÁL ANTAL, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Kérdésem egymondatos: miért nem látható Somogy megyében a pécsi televízió regionális adása? Azt hiszem, manapság a csatornák olyan bőséggel állnak rendelkezésre a tévénézőknek, hogy lényegében nem is az információszerzés, a híranyag, hanem a specialitás, amelyet a regionális tévéadások tudnak nyújtani a nézőknek, az a lényege, és azt hiszem, ez az egyetlen szerepe a regionális adásoknak.
A pécsi körzeti regionális adás éveken keresztül nagyon kedvelt és nézett műsora volt Somogy megyének is, értelemszerűen, hiszen regionálisan odatartozik. A szombathelyi regionális adás beindulásával azonban a Kab-hegyi adó — legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam — műszakilag elnyomja a nagykanizsai sugárzást és ennek következtében, amikor vasárnaponként a regionális műsor kerül a 2-es programba, akkor a szombathelyi adás jelenik meg Somogy megyében. Aminek értelemszerűen nem sok haszna van az ott élők számára, hiszen számukra teljesen idegen vidékeket, számukra teljesen érdektelen, közömbös személyeket és eseményeket mutat.
Kérdezem a miniszter urat: milyen lehetőség van arra, hogy ismét látható legyen Somogy megyében a Magyar Televízió pécsi regionális adása? Várom a válaszát.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me