ELNÖK(Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK(Dornbach Alajos)
ELNÖK(Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Megadom a szót Szarvas Béla képviselő úrnak, a költségvetési bizottság előadójának. (Nincs jelen.) Nincs benn.
Kíván-e a költségvetési bizottság részéről valaki felszólalni? (Senki nem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a törvényjavaslathoz sem bizottság, sem országgyűlési képviselő módosító javaslatot nem nyújtott be, így a javaslat általános és részletes vitája együttesen folytatható le, és erre indítványt teszek önöknek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e az indítvánnyal. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. — 122 igen, 0 nem, 1 tartózkodás. Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Kérem ismét kiírni a táblát, mert sokan későn foglalták el a helyüket. Mindenki fáradjon a helyére (Az érkező képviselők elfoglalják helyüket.) , megismételjük a határozathozatalt. (Rövid szünet.)
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslat általános és részletes vitájának együttesen történő lefolytatásával. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. — 158 igen, 0 nem, 0 tartózkodás, a Ház nem határozatképes.) Sajnos, ez még mindig kevés. Azt kérdezem — bár ez nem Házszabály szerinti eljárás, de később még visszatérünk a kérdésre —, van-e kifogása bárkinek az együttes vita lefolytatásával szemben. (Nincs.) Kifogást senki nem támaszt.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kíván-e a vitában valaki felszólalni.
Gaál Gyula képviselő úr következik a Szabad Demokraták Szövetségétől.
Felszólalók: Gaál Gyula (SZDSZ)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me