ELNÖK(Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK(Szűrös Mátyás)
ELNÖK(Szűrös Mátyás): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Kísérletet teszünk a határozathozatalra. Számításaim szerint a teremben pillanatnyilag 180 körüli képviselő van.Derültség, taps.) . de feltételezhető, hogy az épületben több. Azt kérem, hogy akik jelen vannak, ne hagyják el a termet, és azt kérem, hogy az apparátus mozgósítsa az épületben lévő képviselőket.
Mindenesetre addig is kísérletet teszünk a határozathozatal lehetőségének a felmérésére. Tehát a határozathozatal következnék.
A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült 12739-es számon. A jelentés 1. és 2. pontja alternatív megoldást kínál a törvényjavaslat 2. §-ában a 69/A. pont módosítására.
Az 1. pontban Sarkadiné Lukovics Éva és Pelcsinszki Boleszláv javaslata szerint a pályázati feltételek kialakítása a hatályon kívül helyezett kormányrendelet mellékletével egyezően felsorolt településekre vonatkoznék.
A 2. pontban ugyancsak az ő javaslatuk szerint ezt a hatályos kormányrendeletnek az elmaradott területek fejlesztését és a munkahelyteremtést szolgáló területfejlesztési támogatásokról szóló melléklete szabályozza.
(17.50)
A két indítvány szövegezésében is alternatív.
Először az 1. pontban lévő javaslatról szavazunk. A mezőgazdasági és az önkormányzati bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me